LaFee live in Köln 22/5-09

SOM alla vet så skulle ju jag somsagt på meet&greet:en på konserten, så var blev det inte. Jag hade blivit tillsagd att jag SKULLE stå på gästlistan men det gjorde jag inte. Fick inte heller tag på Gabriele ( LaFee's Maneger) på kvällen.
Fast konserten var så jävla underbar så det gör nästan ingenting!

"konsert berättelse" taget ur min personliga blogg.

Den 22 maj, alltså i Fredags såg jag en av mina största idoler (förutom Tokio Hotel) live i Köln, tyskland. LaFee.
Konserten gav mig mycket mer än jag trott och jag känner bara lycka efter den, som med tokio hotel så var man ju typ halv deprimerad i en vecka efter. Nu är det helt annorulunda, jag känner bara lycka för att jag var där och fick uppleva det hela, absolut inget annat.
Hade en as bra plats, andra/tredje raden och hade bara korta människor framför mig. Förbandet Maraya Roxx var något av det sämsta jag någonsin hört, när musiken började spelas var det kanske lite okej, men när hon började sjunga trodde jag att jag skulle gå därifrån. Jag skulle som jag sagt innan kalla henne tondöv utan problem.
Jag tvingade mig somsagt kvar under Maraya Roxx 6 låtar (typ) och sedan var det lite paus så att de kunde ta undan MR's instrument och sådant.
Det tog inte lång tid, kanske en halvtimme, innan lamporna släcktes ner ännu en gång och introt till Ring Frei skivan började spelas. Scenen blinkade i blått, det kommer jag ihåg.
Ring Frei började spelas och den låten kan jag som rinnande vatten och jag har hela introt + den på film.
Dock var låten inte riktigt den bästa live. Efter den kom Eiskalter Engel som är en av mina egna favoriter från skivan, texten är så cool och rakt fram. Det var inte lite kul när hela publiken verkligen skrek med i "Machts du deine beine breit"
Christina har en sån scennärvaro som inte många har (maraya roxx tillexempel) hon får med sig publiken på ett sätt som inte alla kan. Hon har publiken i handen helt. Jetzt erst recht, Min absoluta favorit låt av LaFee, jag hade trott att låten inte ens skulle spelas på ring frei turnén eftersom den är från JER albumet och är inte heller en singel.
Jag blev överlycklig när jag fick se setlisten.  Den var med och det var totalt underbart, det kunde inte bli bättre och det var så jävla kul att kunna sjunga med i låten.
Jag hade min Sverige flagga uppe nästan hela tiden (åker man från ett annat land så är det klart att man måste visa det, har ju blivit lite av en tradition) och jag tror att den upskattades, fick många undrande blickar och folk frågade "schwedin?" och jag nickade stolt. Att åka för LaFee var inget jag ens tvekade på när det kom upp.
Jag blir helt lyrisk och sånt när jag pratar om det.
Kvällens höjdpunkter; När jag stod och väntade ¨på gästlistan, så hälsade jag på Ricky Garcia, bandets gitarrist, själv sa jag nått i stil med "OMG hi!" och han log och svarade ett enkelt " hello ".
Jag fångade Christinas handduk, kändes verkligen som om hon siktade på mig när hon kastade.
Meningen "of looks could kill" skulle kunna stämma in rätt bra på alla arga tyskar som fanns i rummet då. haha.
Bästa låtarna live; Eiskalter Engel, Scheiss Liebe, Virus, Danke, Mitternacht, Prinzesschen, Jetzt erst recht.
Christina gjorde även ett jätte fint medley på Wer bin ich/warum/wo bist du (mama) och det var väldigt fint, konserten avslutades med Virus. "WAS SOLL SEIN?!" "ICH HAU DIR EINE REIN!" haha. Och till sist Danke, och hon ändrade i texten lite och det var sött. Hon ändrade till nått i still med "att ni står här för mig idag, vart ni än kommer ifrån, betyder mest för mig" kommer inte riktigt ihåg, men det var gulligt iaf.
Kommer nog aldrig glömma Virus alltså, den låten va så GEEEEEEIL live, otroligt.

PICTURES; (copyright by www.lafeesupportsweden.blogg.se)


bara lite bilder i urval. har massor mer.

Kommentarer
Postat av: gemma

tack så mycket för din konsert-berättelse. kan du inte lägg upp lite fler bilder?

2009-05-27 @ 23:18:53
Postat av: mathilda

Du måste ha haft SÅÅÅ KUL !!! är jätte avundsjuk på dej!!

Vill också se lafee ngn gång :)

2009-05-31 @ 19:20:26
Postat av: LINA

LAFEE<3

Gud vad avis jag är på dig nu <3

2009-06-01 @ 01:20:37
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Consuelo

my friend translate for me all this text (:

so now I understand all that u write!

U´re so lucky for this opportunity^^

and I hope that u enjoyed much in Köln, ´cuz shuold have been a wonderfull evening for u!

xoxo

Consu

2009-06-06 @ 16:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0