LaFee live in Köln 22/5-09

SOM alla vet så skulle ju jag somsagt på meet&greet:en på konserten, så var blev det inte. Jag hade blivit tillsagd att jag SKULLE stå på gästlistan men det gjorde jag inte. Fick inte heller tag på Gabriele ( LaFee's Maneger) på kvällen.
Fast konserten var så jävla underbar så det gör nästan ingenting!

"konsert berättelse" taget ur min personliga blogg.

Den 22 maj, alltså i Fredags såg jag en av mina största idoler (förutom Tokio Hotel) live i Köln, tyskland. LaFee.
Konserten gav mig mycket mer än jag trott och jag känner bara lycka efter den, som med tokio hotel så var man ju typ halv deprimerad i en vecka efter. Nu är det helt annorulunda, jag känner bara lycka för att jag var där och fick uppleva det hela, absolut inget annat.
Hade en as bra plats, andra/tredje raden och hade bara korta människor framför mig. Förbandet Maraya Roxx var något av det sämsta jag någonsin hört, när musiken började spelas var det kanske lite okej, men när hon började sjunga trodde jag att jag skulle gå därifrån. Jag skulle som jag sagt innan kalla henne tondöv utan problem.
Jag tvingade mig somsagt kvar under Maraya Roxx 6 låtar (typ) och sedan var det lite paus så att de kunde ta undan MR's instrument och sådant.
Det tog inte lång tid, kanske en halvtimme, innan lamporna släcktes ner ännu en gång och introt till Ring Frei skivan började spelas. Scenen blinkade i blått, det kommer jag ihåg.
Ring Frei började spelas och den låten kan jag som rinnande vatten och jag har hela introt + den på film.
Dock var låten inte riktigt den bästa live. Efter den kom Eiskalter Engel som är en av mina egna favoriter från skivan, texten är så cool och rakt fram. Det var inte lite kul när hela publiken verkligen skrek med i "Machts du deine beine breit"
Christina har en sån scennärvaro som inte många har (maraya roxx tillexempel) hon får med sig publiken på ett sätt som inte alla kan. Hon har publiken i handen helt. Jetzt erst recht, Min absoluta favorit låt av LaFee, jag hade trott att låten inte ens skulle spelas på ring frei turnén eftersom den är från JER albumet och är inte heller en singel.
Jag blev överlycklig när jag fick se setlisten.  Den var med och det var totalt underbart, det kunde inte bli bättre och det var så jävla kul att kunna sjunga med i låten.
Jag hade min Sverige flagga uppe nästan hela tiden (åker man från ett annat land så är det klart att man måste visa det, har ju blivit lite av en tradition) och jag tror att den upskattades, fick många undrande blickar och folk frågade "schwedin?" och jag nickade stolt. Att åka för LaFee var inget jag ens tvekade på när det kom upp.
Jag blir helt lyrisk och sånt när jag pratar om det.
Kvällens höjdpunkter; När jag stod och väntade ¨på gästlistan, så hälsade jag på Ricky Garcia, bandets gitarrist, själv sa jag nått i stil med "OMG hi!" och han log och svarade ett enkelt " hello ".
Jag fångade Christinas handduk, kändes verkligen som om hon siktade på mig när hon kastade.
Meningen "of looks could kill" skulle kunna stämma in rätt bra på alla arga tyskar som fanns i rummet då. haha.
Bästa låtarna live; Eiskalter Engel, Scheiss Liebe, Virus, Danke, Mitternacht, Prinzesschen, Jetzt erst recht.
Christina gjorde även ett jätte fint medley på Wer bin ich/warum/wo bist du (mama) och det var väldigt fint, konserten avslutades med Virus. "WAS SOLL SEIN?!" "ICH HAU DIR EINE REIN!" haha. Och till sist Danke, och hon ändrade i texten lite och det var sött. Hon ändrade till nått i still med "att ni står här för mig idag, vart ni än kommer ifrån, betyder mest för mig" kommer inte riktigt ihåg, men det var gulligt iaf.
Kommer nog aldrig glömma Virus alltså, den låten va så GEEEEEEIL live, otroligt.

PICTURES; (copyright by www.lafeesupportsweden.blogg.se)


bara lite bilder i urval. har massor mer.

Live pics
fotat av daniela Vorndran

Amazing videos..

LaFee - Wer Bin Ich + Warum (live in Dresden 12-05.2009)


Eiskalter Engel (live)

LaFee - Eiskalter Engel (live in dresden 12.05.2009) filmat av polska fans!


"The road to LaFee"

Eftersom jag imorgon kommer åka ner till Tyskland, för att se alla våras LaFee i köln den 22:de, tänkte jag att jag kanske skulle kunna blogga mina upplevelser för er? Har ju resan, konserten och även meet&greet som jag kan skriva om.
Jag gör mest der för er, så jag ska försöka uppdatera så fort det finns något att uppdatera om.
Såklart är det också kul att dela med sig av händelser osv! så vad tycker ni?translation;

Since I will go to Germany tomorrow, too see all ours LaFee in Cologne on the 22th, I was thinking that I maybe could blog about my experiences here for you? I'll have the trip, the concert and also the Meet&Greet to share with you.
I'll do it mostly for you, so I'll try to update as soon as often as I can. But of course it's also fun to tell everyone about my trip! so what to you think? Will you follow "The trip to LaFee"?


Dagens bildLaFee @ Brisant 2009.05.05


Ring Frei Tour - Setlist!åhhhhhhh. alla bra låtar! jag är så glad!

tack till daniela Vorndrau. Kolla även hennes sida! finns många fina bilder från konserten i Turbinenhalle Oberhausen.
HÄR hittar du den,

Dagens Video - Küss Mich (JER Tour 2007)Dagens bild! - The dome 44


Online autogrammstunde! #2


Star camp!

LaFee kommer i sommar vara officiella "senior star" på Star Camp!

Star Camp är ett nytt camp och börjar i Juli 2009, i tre orter i tyskland. I fem dagar handlar det bara om musik, dans, utstrålning och stil. Där lär sig "The junior of star" allting, vad som behövs för att bli en stjärna, och hjälps på vägen MOT stjärnorna!

LaFee säger; Med star camp förföljer jag en dröm! jag är otroligt tacksam för att kunna hjälpa barn över hela landet att uppfylla sina drömmar"

Var, När och hur du kan anmäla dig finns på sidan!


100:de inlägget!


Nästa månad har även bloggen varit officiell i tre månader!


Dagens bild


Online Autogrammstunde


RSS 2.0